lørdag 27. november 2010

I kofferten fra Stockholm...

... var blant annet disse hvite husene fra Bruka. De var noe av de tingene som bare MÅTTE bli med meg hjem fra storbyen! Jeg bare digger de! Synes det blir så koselig lys fra de. Jeg har sett mange hus i zink som også er kjempefine, men de hvite passer best hos oss. Har ikke sett de hos Christine på Celines hus, selv om hun ellers har masse flott fra Bruka. 


Her er Linneas nye lille venn. En deilig rosa kanin i bred cord-fløyel med lange ører å kose med. Jeg gikk forbi den i butikken første dag, men klarte ikke å la være å tenke på hvor søt den var, så neste dag var det ut på leten etter riktig butikk. For det er skikkelig lett i en storby som Stockholm... Nei! Men nå sitter den i senga hennes og passer på henne når hun sover. Under ser dere vennene som måtte bli igjen i butikken. Definitivt søte de og :-)
Også denne ville gjerne bli med hjem til Linnea. En fin liten koffert som hun kan ha med på tur...
... eller en kjempesøt liten dukkevogn til lilledukka hennes. Imponerende hva folk klarer å finne på å lage! Men bra for små jenter (og mødre som ikke klarer å la være å la seg friste)! Denne fant jeg på en butikk litt avsides fra hovedgatene som hadde de mest fantastiske varer fra Zebra, Oliver Furniture m.fl. Det var ikke en butikk som var lett å forlate nei...

Ellers sliter jeg litt med å få adventstemning her i huset. Har ligget rett ut siste halvdel av denne uka. Kan ikke huske sist jeg var så dårlig at ingenting funket. Feber, hodepine, vondt i kroppen, hoste... Ikke ofte at jeg sover 36 timer i løpet av 48 timer og halvsover de resterende! Men fra i dag er formen noe stigende, og jeg har iallefall begynt å vurdere å pynte litt. Men nå er det jo allerede blitt kveld, så kanskje det bør utsettes til i morgen... Zzzz... Ja, er nok sengetid igjen, kjenner jeg. Så vil bare ønske dere alle en fin adventshelg! Klem klem

3 kommentarer:

 1. Hei Carina
  De husene er helt herlige. Jeg hadde bestilt dem i alle størrelser, men fikk kun inn de store. Mulig de andre størrelsene kommer i løp av desember- jeg vet ikke enda......De store ble utsolgt på to dager :)

  Klem Christine
  Celines Hus

  SvarSlett
 2. Hei :)

  Ser dette er ett gammelt innlegg, men søker lykken likevel :)
  Den dukkevognen, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den og om du vet hvem som fører den? Den va jo helt fantastisk nydelig :)

  SvarSlett
 3. Hei hei. Jeg er jammen ikke helt sikker på hvem som fører dukkevogna. Kjøpte den i Stockholm på en butikk som hadde produkter fra bl.a. Sebra og Oliver Furniture. Vet samme fabrikant fører de søte rosa og lyseblå lekekoffertene med hvite prikker. Tror Riktige leker i Oslo har en del varer av denne fabrikanten, samme med leketøysbutikken som ligger i overgangen mellom Hegdehaugsveien / Bogstadveien i Oslo. Kan dessverre ikke hjelpe deg nærmere enn det. Lykke til! :-)

  SvarSlett