mandag 28. juni 2010

Tapet Celines rom

I dag kom tapeten til Celines rom. I og med at hun blir 5 år snart, ville jeg ikke at den skulle være for barnslig sånn at hun vokser for fort fra den. Dermed ble det en tapet fra Borges Eco serie i rosa/lilla med sommerfugler. Jeg synes den var søt samtidig som hun kan vokse med den i mange år enda. Og så likte hun den også selv selvfølgelig! Hun skal ha tapet på èn av romveggene. De andre 3 veggene blir enten hvite eller i en lyyys rosa/lilla farge. 

3 kommentarer:

 1. Ååå nydelig :) Har jo selv endel "pussing" fremover. Må vel i planlegging snart...får nøklene på torsdag, så da kan en vel mere se for seg hva vi må gjøre. Glede mæ :)

  SvarSlett
 2. Da er det bestemt at Julie også får samme tapet på sitt soverom ;-)

  Hun er strålende fornøyd med tapetet - som er i hus. Nå trenger vi bare å sette opp veggene så vi har noe å feste det til!

  SvarSlett
 3. Så artig da, Janne! Celine kommer til å synes at det er superkoselig at Julie skal ha samme tapet :-) Synes selv det er så bra at det er en tapet jentene kan vokse med lenge. Enig i at det kan være greit med vegger å feste tapeten til ;-)Hils Julie og guttene fra oss. Vi savner dere!

  SvarSlett