søndag 27. juni 2010

Rosetter...

... er bestilt til stue og spisestue. Jeg synes Villaveien er et hus som absolutt vil kle rosetter, - og dessuten synes jeg det er sååå vakkert! Vi skal ha samme rosetter i stue og spisestue. Rosettene er i gips og bestilt fra Roger Paerson. Jeg brukte litt tid på å finne ut hvilke jeg ville ha, men disse har blitt min favoritt. Rosettene er 740 mm i diameter. I tillegg til rosetter og taklist, skal vi ha en pyntelist et stykke innenfor taklisten i taket. Har sett dette et par steder og tror det blir en fin innramming av taket. Bilder av dette får vente til taket er på plass :-)

4 kommentarer:

 1. Å det kommer til å bli fint! Skulle ønske at vårt hus også hadde kledd slike rosetter.

  Må dere ha ei fin uke og lykke til med oppussinga :)

  Klæm fra Eva

  SvarSlett
 2. Hallo snuppa <3 Ska si du har litt å heng i med for tia!! Æ ønske mæ ett par tima med en kopp mocca og dæ. Får vi tid til det i det nærmeste??? Stor klem og lykke til med oppussinga.

  SvarSlett
 3. Det e så flott med rosetta.. vi hadde jo det i Frydenlundsgata.. eller dvs dem e jo der fortsatt hos brodern da :)
  Angre du ikke litt på at dåkker ikke kjøpte gammel huset i Frydenlundsgata ?! Min drøm har vært å hatt begge de vertikaldelte og slå ned veggene mellom og ha 4 stuer på rad og ett enormt kjøkken :) Men dåkker får det nu bra flott her. Glede mæ til å se... har så lyst på hus sjøl å pusse opp. Kjenne det klør i fingran :) Line-Elisabeth

  SvarSlett
 4. Frydenlundsgata va et supert sted å vokse opp og æ stortrivdes. Men vi ønska å bo "litt mindre sentralt". Villaveien e litt roligere og ikke minst bedre utsikt, så trur d blir bra. Men stilmessig digge æ barndomshjemmet!

  SvarSlett