torsdag 1. august 2013

Barnebursdag nr. 2...

 
... er overstått, og alle barna sover søtt.
 
 
I dag er det fineste Marcus som har bursdag. 6 år har han blitt. Stor skolegutt som har en helt ny hverdag i vente.

 
Også han startet dagen med pakke og muffins på senga, noe som medførte legobygging til langt utpå formiddagen :-)

 
Mammaen til Marcus (les:meg) spurte ikke hvordan han ville ha det pyntet til bursdagen sin, og kjøpte inn pappservise og plastkopper i lys turkis på Clas Ohlson.

 
Heldigvis klaget han ikke ;-) Han er ikke spesielt opptatt av akkurat bordpynting da... Og så laget jeg godteposer også til han da, i gråpapir med serviett og hyssing rundt. Men uten navn slik at vi kunne gjemme dem. Det var han opptatt av!
 
 

Og så ble det servert sjokoladekake formet som en stor båt, laget av snille mormor, samt muffins og gelè i samme type "servise". Det er jo enkelt med papp da - og ikke minst er det uknuselig, noe som kan være greit med litt viltre gutter. 
 
 
 

 
De rosa blomstrene måtte for anledningen vike til fordel for hvite nelliker. Det får være måte på hvor feminin en guttebursdag skal være.


Bursdagsbarnet selv var strålende fornøyd med dagen og alle de flotte gavene. Øverst på ønskelisten sto sykkel, og han var temmelig fornøyd da han fikk denne fra oss og fra snilleste mor og far. Med 7 gir, slik han ønsket seg. Jeg har lovt han fri fra SFO i morra for at han kan være hjemme å sykle og bygge lego. Selv skal jeg bruke siste feriedag på å forberede morgendagens familieselskap :-) 
 
Kjære Marcus! Du er en fantastisk flott gutt, med masse humor og glimt i øyet. Du er omsorgsfull og snill og får til det meste du prøver på. Selv om jeg må snu meg bort for ikke å få panikk når du setter nedover slalåmbakken, står på sykkelsetet i fart eller hopper ned fra høye steder mm, er jeg glad for at du er en aktiv gutt som ikke er redd for så mye i denne verden. I tillegg er du så klok og også rolig, og du er den flinkeste 6-åringen jeg vet når det gjelder å rydde rommet ditt og re opp senga. Jeg er utrolig stolt av deg og glad for å være mammaen din. Linnea, Celine, pappa og jeg gratulerer deg sååå mye med dagen, og ønsker deg masse lykke til nå som du skal møte nye utfordringer og spennende opplevelser som skolegutt!   

3 kommentarer:

 1. Hei hei. Der er SÅ artig og lese om de kjempefine ungene dine. Du er så flink og pynte. Så gjennomført nydelig med så mye i lik farge på spisebordet under feiringene. Hvor har du kjøpt disse flotte kjeksene med slik "sprut" på. De som ser ut som der er et pikekyss på.. Husker de fra jeg var yngre.
  Ha en fortsatt fin sommer.
  Hilsen Gøril i Narvik

  SvarSlett
 2. Tusen takk for den koselige kommentaren din, Gøril :-) Jeg setter stor pris på den! Jeg synes det er kjempegøy å pynte til selskaper, så da bruker jeg gjerne litt tid på å planlegge :-) Jeg husker selv kjeksene fra jeg var barn, og vet hvor godt jeg likte de da. Jeg kom over de på Europris. Og sønnen min digger de også. En fortsatt fin sommer til deg også!

  SvarSlett
 3. BlueHost is ultimately one of the best hosting company with plans for any hosting needs.

  SvarSlett