fredag 16. september 2011

Barndåpspyntingen i lyseblått...


... trodde jeg skulle være en enkel sak. Jeg hadde nok ikke ventet at det var så vanskelig å finne lyseblått pyntestæsj i butikken, men det var visstnok ikke sesong for barndåp...


Men med lyseblå silkebånd fra Princess og søte pyntenåler fra Løiten lys hjalp det godt. Nålene for å stikke i stearinlysene finnes også i rosa.

Min kjære bror og svigerinne kjøpte med servietter og litt pynt fra Drøbak, så blått ble det og døpt ble Cornelius uansett :-) (se forrige blogginnlegg) Serviettringene var de jeg kjøpte fra Princess til bryllupet vårt i sommer. Om jeg ikke får brukt 80 stk samtidig igjen, er det jo kjekt å ha mange ved anledninger som denne.

Jeg er nok over gjennomsnittlig glad i å pynte og ordne til fest og koselige arrangementer da... Og etter bryllupet vårt har jeg iallefall nok hvite duker! Stoltrekk synes jeg alltid setter en prikk over i-en. Disse har jeg bestilt på www.laredoute.no
Det som er ekstra koselig med å dekke bord nå, er at jeg får brukt det pene serviset, bestikket (Nina) og glassene (Line) som vi fikk i bryllupsgave.

Bildene jeg tok kvelden før dåpen ble dessverre litt mørke, og lysene burde ha vært tent, men dere får likevel et stemningsinntrykk håper jeg.

Her er dåpsseremonien i kirka avsluttet og jeg skyndte meg hjem for å tenne lysene før gjestene kom. Vi ble 21 stk, så vi hadde pyntet to bord. Jeg var veldig fornøyd med at vi fikk begge bordene inn i samme stue.

For å få det til ble sofaen plassert i spisestuen hvor den får stå til neste arrangement om ei uke ;-) Artig med litt ommøblering også da.
Disse søte lysholderne kjøpte jeg i sommer på Løiten lys. Jeg liker så godt den runde formen. Jeg har også en stor med plass til flere roser som dere kan se midt på bordet. Her har jeg fylt de med blå steiner, også de fra Løiten lys.
Og her er den vidunderlige kaka som jeg nevnte i forrige innlegg. Både jeg, dåpsbarnets foreldre og alle andre syntes den var fantastisk å se på, - og i tillegg smakte den deilig med bringebær- og sjokoladefyll.
Legg merke til ansiktet til dåpsbarnet og alle smådetaljene. Fantastisk? Anne; du er min heltinne når det gjelder kakebaking!

Jeg måtte bare vise dere dette bildet av lillejenta mi og dåpsbarnet. Jeg lurer litt på hva hun tenkte... :-)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Til sist vil jeg gjerne at dere skal få se at vi har fått opp "kirkepynten" i stua. Den kommer opprinnelig fra Ankeneskirka og hang i huset da vi kjøpte det, men har vært nede under renoveringen. Og nå ville jeg ha den opp til dåpen. Jeg har ikke gjort så mye med den som jeg hadde planlagt. Jeg har kun malt søylene grå, - de var rød/lilla før. Jeg har vært så redd for å ødelegge detaljene ved å male over det eksisterende, så nå har jeg besluttet å la den være en periode. Jeg synes egentlig ikke det ble så dumt med litt kontraster fra alt det "moderne og lyse" i huset vårt. Nå mangler det kun en engel som jeg gjerne skulle hatt hengende på den hvite flaten, men det får bli etterhvert :-)

Ellers vil jeg ønske mine kjære lesere en fortreffelig helg! Tenk at min lille blogg allerede har hatt godt over 50.000 besøk! Tusen takk til hver og en av dere!
 
 

2 kommentarer:

  1. Du har en inspirerende blogg, tar flotte bilder og skriver veldig bra :-) Det gjør at jeg iallefall tar turen innom her når jeg kan :-)
    Så kanskje ikke så rart at "lille bloggen" har hatt så mange besøk ;-)
    Håper du har hatt ei flott helg, og fått utnyttet det fine høstværet i dag :-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Ann-Kristin! Glad for at du liker bloggen min! Her har det vært jobbing i hagen i helga. Deilig å få uteområdet litt mer på stell før senhøsten innhenter oss :-)

    SvarSlett