onsdag 1. november 2017

Halloween - igjen...


I dag har vi igjen feiret Halloween her hjemme. Vel og merke et helt år siden sist. Men i og med at det er nesten et helt år siden jeg blogget sist, så er et av de siste innleggene om nettopp Halloween, - men i fjor da.


Tradisjonen tro har vi feiret med to vennepar og venner av barna.Halloween har etter hvert blitt en tradisjon her hjemme hvor både små og store kler seg ut og feirer sammen. Og barna gleder seg i ukevis til denne dagen.


Og mor selv koser med å planlegge og ordne til. Og til og med Mannen har etter hvert meldt seg på :-)


Jentegjengen :-) Vakre?


Servering av litt skumle snoperier...


... og ekle heksefingre.


Her er the Addams Family, eller var det No Hope Family, samlet.


Litt sofakos før sengetid etter en intens men minnerik dag.

I morgen er vi inne i årets nest siste måned... Mon tro om det blir mer blogging i år? Jeg må innrømme at jeg kjente på lysten ved å blogge etter at størstejenta i dagevis nå har sittet og lest gjennom bloggen og sett på gamle bilder, og jeg har sett hvor hun har gledet seg over minnene. Bloggen blir jo en slags dokumentasjon av barnas livshistorie, nå i disse tider hvor fotoalbum er nærmest ikke-eksiksterende.

Jeg vil uansett ønske deg en fin senhøst! Kanskje vi ses igjen før jul? 


2 kommentarer:

 1. Så gøy at du har begynt å blogge igjen!
  ...kanskje æ åsså får fingeren ut ;)
  Sees plutselig!

  SvarSlett
 2. Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
  Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
  Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
  Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne i lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

  E-post: karnataka.temple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett