tirsdag 9. juli 2013

To års bryllupsdag i dag!


I dag er det eksakt to år siden fine Mannen min og jeg giftet oss i 30 grader og strålende vær her i Narvik. En fantastisk flott dag som er så koselig å minnes.


Og fine Mannen kom hjem med en nydelig bukett blomster til meg i dag. Ikke hverdagskost, så ekstra koselig :-)

 
Og lillebror og svigerinnen min hadde med seg denne fine "osteklokken" (eller hva jeg skal kalle den) til oss, da de kom fra Drøbak i dag. Så nyyydelig!
 
 
Så med de to her, i tillegg til storebroren min og foreldrene mine, har vi hatt en ørliten feiring med litt Prosecco som vi fikk i gave fra snilleste svigers i dag :-)
 
Ellers er her omsider ferie for hele gjengen nå, og vi koser oss med rolige dager med besøk hjemme. Mannen snekrer dukkestue, og det blir så fint, så snart skal dere få ta en liten titt. Selv er jeg så vidt i gang med å skrape gammel maling fra huset før vi skal male i løpet av sommeren, så det blir fortsatt brukt mye tid på alt annet enn blogging. Men jeg titter innom innimellom.
 
Til sist legger jeg ut linken til sangen som jeg laget til Mannen på bryllupsdagen. Orntlig amatørsang, men ungene elsker å høre på den, og et koselig minne om en fantastisk dag:
 
 
 Gratulerer med dagen, kjære Mannen min!
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar