lørdag 11. august 2012

Linnea 3 år i dag...


11. august 2012. Det er ganske rart at minstejenta har blitt så stor. Og i morgen skal du feires skikkelig! 


Du er ei superblid, morsom, god, tøff, modig og omsorgsfull jente som virkelig er vårt lille gull. Og i sommer har du blitt storjente som har sluttet med bleier! 


Over alt på jord så elsker du dukker! Det er stort sett dukker du leker med, triller på, mater, bader med osv.


Og for det meste flere enn èn. Da jeg så inn til deg i går kveld, hadde du 8 dukker sammen med deg i senga. Både dine og storesøsters. Og til bursdagen ønsket du deg alt som hadde med dukker å gjøre. Og det fikk du; ny dukke, dukkevogn, dukkestol, dukkereiseseng og sykkelsete til dukke. Søteste du :-)


I ferien har du inspisert slottet og store deler av Østlandet og delvis Sørlandet. Her sammen med storebror Marcus og storesøster Celine, samt en stakkars gardist som sikkert ikke er fotografert for første gang med ulike barn og andre.


En orntlig knusekos...


I full fart slik du liker det best... Gratulerer så mye med 3årsdagen, godjenta vår! Vi er superglade i deg!

Ellers er status her hos oss at hverdagen starter igjen på mandag. Da er årets ferie over og dagene får igjen en viss normalitet over seg. Det betyr også at jeg i neste blogginnlegg er tilbake med interiørblogging igjen, etter 4 ukers avbrekk med i hovedsak familie og feriebilder :-) Så hold ut, kjære lesere ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar